Effe vurstellen

Meugen wij ons effe vurstellen?
Wij zen Johan en Anzelien. Wij hebben un boerderijke op un schon plekske in Mierd. Hier hebben wij in 2006 un schon gebouke weggezet, en un mooi veldje ongeleed, zo de ge hier allus het we ge nodig het. Wij zitten heul dicht tegen de boskes oan, dus ge kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. We zitten hier mee ons 60 kalfkes en 4 kender sinds 1998 op deze plek. Wij venden, de we dees plek nie allin vur ons eige meuge houwe.

Vandoar dè gullie ok van dees plekske meugt komen genieten. Ge moet nie bang zen veur knijntjes, en hozen en reekes, want die zitten er wel bij ons. Verder hopen wij de ge net zo enthousiast bent as wij, en de ge eene keer aon komt lopen. Dan kunde proeven van de Brabantse gastvrijheid, en gezelligheid.

Houdoe!

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn Johan en Anzelien. Wij hebben een boerderij op een mooie plek in Lage Mierde. Hier hebben wij in 2006 een mooi gebouw neergezet, en een mooi veldje aangelegd zodat je hier alles hebt, wat je nodig hebt. Wij zitten heel dicht tegen de bossen aan. Dus je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Wij zitten hier met onze 60 kalfjes en 4 kinderen sinds 1998 op deze plek. Wij vinden dat we deze plek niet alleen voor ons eigen mogen houden.

Vandaar dat jullie ook van deze plek mogen komen genieten. Je moet niet bang zijn voor konijntjes, en hazen en reeën, want die zitten er wel bij ons. Verder hopen we dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, en dat je een keer aan komt lopen. Dan kun je proeven van de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

Tot ziens!

Camping D'n Aanloop
Dunsedijk 3
5094 BA LAGE MIERDE
(de Kempen) Noord Brabant
Anzelien: 06-33174486
Johan: 06-20597318
Email: denaanloop@hotmail.com
Wilt u zeker zijn van een plekje?

Reserveer nu!

mail naar denaanloop@hotmail.com
of
reserveer kampeerplaats
reserveer vakantiehuisje